O Nama

Kompanija APL-Line d.o.o. bavi se razvojem i implementacijom softverskih rešenja kako bi unapradila nivo poslovanja svojih klijenata. Višegodisnje iskustvo donelo nam je mnoštvo zadovoljnih klijenata kao i partnerstvo sa velikim imenima poput Motorole. Strateško opredeljenje kompanije utemeljeno je na visokim vrednostima korporativne kulture, primeni naprednih tehnologija, poštovanju partnerskih odnosa sa klijentima, kao i društveno odgovornom poslovanju.

Pružamo usluge kompletnog razvoja sistema kao i održavanje kompleksnih softverskih rešenja. Naši poslovni programi namenjeni su preduzećima različitih veličina, industrijskih grana i delatnosti i predstavljaju kvalitetan odgovor na opšte i specifične zahteve konkretnih poslovnih procesa koji se neprestano razvijaju. Mi podižemo Vaš nivo poslovanja, omogućavamo bolju organizaciju rada kako bismo Vaše poslovanje učinili još produktivnijim i uspešnijim.


Misija

Trudimo se da postanemo najpre regionalni lider kao softverska kompanija. Mi smo fokusirani na pomaganje preduzećima kroz inovativne tehnologije, kako bi maksimalno ostvarili svoje poslovne snove.

Vizija

Našu energiju i iskustvo pretočili smo u želju i mogućnost da našim klijentima razvijemo softver koji će se suočiti sa izazovima u stvarnom svetu. To je naša ljubav i posvećenost, ono što radimo nam omogućava da postanemo bolja kompanija i za nas same, za naše klijente, zajednicu a kasnije i svet.